Hvad du bør vide inden du rejser til Grækenland

Millioner af mennesker besøger Grækenland hvert år. Hvis du planlægger en ferie i Grækenland, kan du her finde nogle oplysninger, der kan hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Højsæsonen for turister, der kommer til Grækenland, er mellem juni og september. Det betyder, at det er meget dyrt at få en flybillet, især fra USA, især i weekenderne. Du kan spare penge ved at sammenligne priserne hos de forskellige flyselskaber og se, om der er særlige tilbud. En anden mulighed vil være at tage charterrejser, da disse er meget billigere end almindelige flyvninger.

Grækenland har 15 internationale lufthavne. Hvis du har reserveret et ophold på en af de græske øer, vil du få transfer fra den internationale lufthavn til den lokale lufthavn. Den eneste måde at gøre det på er at lande i Athen.

Du skal vide, at Grækenland er en del af EU, så deres valuta er nu euroen og ikke drachmen. Du må hellere omregne dine dollars, når du kommer dertil, for der er nogle steder, hvor der ikke er hæveautomater eller banker.

Der er en mulighed for, at du kan blive røvet, mens du er på ferie, så i stedet for at have kontanter med, så tag nogle rejsechecks med, for de er ubrugelige, hvis nogen skulle få fat i dem. Hvis du har brug for at veksle disse til kontanter, skal du gå til et billetkontor.

Grækenland er et stort sted, og de forskellige seværdigheder er spredt ud over de 2000 øer. Det betyder, at du ikke vil kunne se dem alle ved at køre i bus eller bil. Der er tidspunkter, hvor du bliver nødt til at rejse med båd, hvilket ikke burde være noget problem, da du kan slutte dig til en gruppe eller chartre et rederi.

Der er forskellige typer af indkvarteringsmuligheder i Grækenland. Du kan bo på et luksushotel, i en villa, på en campingplads, i en campingvogn eller i et værelse i nærheden af landsbyen eller havnen. Dette gør det ideelt for alle at nyde deres tid her, uanset hvor meget de har i deres pengepung.

Du kan også prøve at bo i en båd, for der findes charterselskaber, som giver dig mulighed for at leje en yacht i flere dage.

De fleste af de lokale taler engelsk, så du vil ikke have svært ved at kommunikere med dem. Hvis du ønsker at tale på deres dialekt, skal du lave lidt research online, så du kender nogle grundlæggende ord som “Hvor meget?” og “Tak”.

Det lokale transportsystem i Grækenland er fremragende. Du kan leje en bil, så snart du lander i lufthavnen, rejse rundt på øen i taxa eller tage med gruppen i en bus. Hvis du ønsker at udforske tingene på egen hånd, kan du endda leje en cykel.

Grækenland er et fantastisk sted at besøge på alle tider af året. Du kan komme i de magre eller de bedste måneder, så det afhænger af din tidsplan. Du kan komme her alene eller sammen med din familie og venner. Med de forskellige attraktioner både på land og til søs vil ingen nogensinde kede sig.

Nu hvor du har vigtige oplysninger om en mulig Grækenland-ferie i de kommende måneder, vil du ikke have svært ved at planlægge din rejseplan. Det eneste du skal gøre er at lave rejsearrangementerne selv eller gennem dit rejsebureau.

Tilfældige

Du kan nyde en ferie til søs i Grækenland

Der er mange øer at besøge, når du beslutter dig for at holde en...

Hvad du skal lave på din ferie i Grækenland

Der er mange ting at lave, når du beslutter dig for at tage på...

Det skal du vide før du tager til Grækenland

Grækenland er et førsteklasses feriested. Flere og flere mennesker vælger at tilbringe et par...

Hvad skal du lave på din ferie i Grækenland?

Når du tror, at du allerede har fået nok af de fantastiske og smukke...

Hvad skal du medbringe på en ferie i Grækenland?

Grækenland er måske en af de mest fascinerende byer i verden. Med sin rige...

Thessaloniki Ferie Guide

Thessaloniki er en anden del af landet, der er værd at besøge på din...

Populære kategorier