Hvad skal du lave på din ferie i Grækenland?

Når du tror, at du allerede har fået nok af de fantastiske og smukke seværdigheder i Grækenland, er der mange ting, du kan lave. Over hele landet er der forskellige steder at besøge, strande at bade på, butikker og museer at gå på. En ferie i Grækenland er det, du har brug for, uanset om du er en sportsmand eller en museumsentusiast.

Der er en masse ting at lave, mens du er i Grækenland. Der er nogle historiske steder at besøge i Athen. Athen har nogle af de mest berømte seværdigheder i Grækenland som Akropolis, det nationale arkæologiske museum og Benaki-museet. Du kan også besøge Kallimarmarmaron-stadionet, hvor de gamle Panathenaiske Lege blev afholdt.

Om sommeren står Grækenlands strande øverst på listen. Strandene på Kreta, Santorini og Mykonos byder på de bedste strande i sommersæsonen. Nattelivet og becherne i Grækenland er et af de bedste steder i Europa.

Udover at bade og bade om sommeren er der også den græske festival, som er blandt de mest populære og mest betydningsfulde begivenheder i Grækenland. Den fejrer scenekunst , teater, musical og dans. Her får du mulighed for at opleve genskabelsen af græsk handel i hjertet af Athen.

Græsk vin vinder stadig mere og mere popularitet. På øen Santorini giver den vulkanske jordbund nogle af de unikke vine med enestående smag. På Kreta kan vinproduktionen spores tilbage i historien til minoerne. Der arrangeres ture på vingårde, og disse ture giver dig mulighed for at opleve Kretas bjerge og strande.

Ud over vinudflugter er det græske køkken noget, som turisterne ikke bør gå glip af. Der er restauranter og tavernaer beliggende på storslåede steder. De tilbyder traditionel græsk mad og den berømte ouzo.

Grækenland har elleve vådområder, der er af international betydning. Ud over dette er der også 190 vigtige områder for fugle. Flere topsteder for fuglekiggeri er Nestos Deltas og Prespa-søerne. Nogle af de fugle, som man kan møde, er ørne, storke, pelikaner og hejrer. Der kan også ses turtelduer, vandrefalke, elverer og rødstrubede svaler.

De fleste mennesker tror ikke, at det er muligt at stå på ski i Grækenland, men det er muligt! Sæsonen for skiløb starter i december og slutter i april. Der er 14 skiområder, hvoraf Parnassos er det største og mest populære.

Der er mange muligheder for ture i Grækenland. Der er udendørs ture, der kan arrangeres. Grækenland er et land med dramatiske landskaber med høje bjerge og kløfter. Der kan arrangeres cykelture på øen Kreta, bjergbestigning i Meteora eller jeep-ture i nogle af de ukendte, men storslåede kløfter.

Hvis du ikke er til den friluftsglade type, er der en anden tur, som du kan benytte dig af, når du er i Grækenland. En helikoptertur i Athen vil give dig en betagende udsigt over de forskellige landskaber.

At deltage i sportsbegivenheder i Grækenland skaber en særlig følelse, da du spiller på et sted, hvor de olympiske lege startede. Der er maratonløb, hvor du kan deltage. Eller prøv i det mindste at løbe den rute, hvor de olympiske atleter løb, sidste gang de var i byen.

Glem ikke at gøre en god gerning, selv om du er på ferie. Der er en masse frivillige sager, som du kan engagere dig i, f.eks. miljøorganisationer. For de unge og funky ånder er der en Rockwave Festival med musik. Her kan publikum i tre dage lytte til heavy metal, rock and roll eller god gammeldags dansemusik.

Ved at balancere din tid mellem uddannelsesmæssige og fritidsaktiviteter, som du kan deltage i, vil din ferie i Grækenland helt sikkert vare hele livet, før du glemmer den.

Tilfældige

Du kan nyde en ferie til søs i Grækenland

Der er mange øer at besøge, når du beslutter dig for at holde en...

Hvad du skal lave på din ferie i Grækenland

Der er mange ting at lave, når du beslutter dig for at tage på...

Det skal du vide før du tager til Grækenland

Grækenland er et førsteklasses feriested. Flere og flere mennesker vælger at tilbringe et par...

Hvad skal du medbringe på en ferie i Grækenland?

Grækenland er måske en af de mest fascinerende byer i verden. Med sin rige...

Hvad du bør vide inden du rejser til Grækenland

Millioner af mennesker besøger Grækenland hvert år. Hvis du planlægger en ferie i Grækenland,...

Thessaloniki Ferie Guide

Thessaloniki er en anden del af landet, der er værd at besøge på din...

Populære kategorier