Mykonos i Grækenland

Når du tager på øhop på din ferie i Grækenland, er Mykonos en af de øer, som du ikke må udelade på din rejseplan. Mykonos er en vigtig græsk ø, der er en del af Kykladerne og ligger midt i Det Ægæiske Hav og tæt på Paros. Mykonos har været et bemærkelsesværdigt rejsemål for turister og betragtes som en af de mest anerkendte rejsemekkaer i Grækenland. Da Mykonos er en af de mest turistede øer i landet, skal du forvente masser af spænding dag og nat.

Der er mange måder at komme til øen Mykonos på. Det er også muligt at komme dertil med fly, hvis man kommer fra det græske fastland. Mykonos har sin egen lufthavn, og der er regelmæssige flyvninger til øen via enten Athen eller Thessaloniki. I højsæsonen, hvor der kommer flest turister for at opleve Mykonos, er der også charterfly fra forskellige europæiske ruter.

Den anden måde at komme til Mykonos på er ad søvejen. Der er to muligheder for turister, der ønsker at komme til øen ad søvejen. De kan enten vælge den almindelige færge, som kan transportere både lejebiler og busser. Men det kan være at vælge en længere tur, da det kan tage tre og en halv time at komme til Mykonos. Der er også de hurtigere højhastighedskatamaraner, der dagligt sejler fra terminaler i Piræus og Paros, som svarer til de større færger.

Mens du er på Mykonos, er der mange måder at komme rundt og udforske øen på. Øen har et omfattende busnetværk, der kan bringe turisterne fra næsten alle steder på øen. For de mere eventyrlystne sjæle er der også scootere samt ATV’er til rådighed på øen, så man kan komme til de steder, man ønsker, uden at skulle holde sig til tidsplaner. For nemheds skyld er der også taxaer, der kører rundt på øen for at betjene turisterne, hvis der opstår behov for dem.

Der er mange attraktioner og seværdigheder rundt omkring på øen. Vindmøllerne på Mykonos betragtes som vartegn og bør være værd at se. Der er også et område i byen Mykonos, der kaldes Lille Venedig, som er blevet berømt for sine vidunderlige balkoner. Det arkæologiske museum i Mykonos giver turisterne et glimt af øens fortid gennem de levn, der findes der. Der er også kunstnere, der bor på Mykonos, hvis værker også kan være værd at se på.

Men det, som de fleste turister virkelig ser frem til, når de tager til denne vidunderlige ø, er at tage til Mykonos’ populære strande. Der er mange, som turisterne kan vælge imellem. Agios Ioannis Beach er en lille enklave af en strand, der giver en fantastisk mulighed for at snorkle og udforske havets undervandsliv. Det er en af de strande på Mykonos, der sjældent bliver overfyldt, da det ikke er en af de kommercialiserede strande, som findes andre steder på øen.

For strande, der er kendt for den spænding, som folkemængderne bringer, ville et valg være Paradise Beach. Det er en overfyldt strand, som normalt er for turister under 30 år. Stranden indeholder stort stenet sand, som er praktisk at gå til, især på blæsende dage. Andre valgmuligheder for en komplet ferie på Mykonos Grækenland omfatter Psarou Beach, Elia Beach, Paranga Beach og Ornos Beach.

Tilfældige

Du kan nyde en ferie til søs i Grækenland

Der er mange øer at besøge, når du beslutter dig for at holde en...

Hvad du skal lave på din ferie i Grækenland

Der er mange ting at lave, når du beslutter dig for at tage på...

Det skal du vide før du tager til Grækenland

Grækenland er et førsteklasses feriested. Flere og flere mennesker vælger at tilbringe et par...

Hvad skal du lave på din ferie i Grækenland?

Når du tror, at du allerede har fået nok af de fantastiske og smukke...

Hvad skal du medbringe på en ferie i Grækenland?

Grækenland er måske en af de mest fascinerende byer i verden. Med sin rige...

Hvad du bør vide inden du rejser til Grækenland

Millioner af mennesker besøger Grækenland hvert år. Hvis du planlægger en ferie i Grækenland,...

Populære kategorier