Din ferie i Grækenland skal være fyldt med viden

Så når du vælger at bo i Grækenland på ferie, er der flere gode steder at bo. Efter en dag med sightseeing og forskellige aktiviteter vil turister sikkert gerne komme hjem til en meget hjemlig og behagelig indkvartering.

Der er flere hoteller, der vil være gode steder at bo. Hotellerne i Athen har et udvalg i verdensklasse. King George Palace var en legende siden 1936. det klassiske King George Palace har været hjemsted for både konger, prinser, præsidenter og Athenere. Det er blevet rangeret blandt de 100 bedste europæiske hoteller.

Grande Bretagne Hotel har repræsenteret essensen af gæstfrihed i Grækenland i mere end 134 år. Dette hotel var vært for de olympiske lege, der fandt sted i oprindelseslandet i 2004. For alle gæster tilbyder hotellet en særlig forkælelse med det imponerende spa-område, der er designet til at slappe af og genopfriske krop og ånd.

Hotellerne i Athen har en fantastisk udsigt til Akropolis og dens smukke seværdigheder. Hvis du har lyst til at bo tæt på havet og kysten, er Mykonos det rette sted at tage hen. Når du er på Mykonos, kan du opleve en luksuriøs ferie ved at bo på Cavo Tagoo hotel. Dette hotel er bygget på en klippeside og ligger kun få meter fra byens centrum.

Et andet unikt feriested på Mykonos er Kivotos Club Hotel. Det er blevet bygget med respekt for miljøet og traditionerne på Mykonos og ligger i den storslåede Omos-bugt. De har fem swimmingpools, en privat strand med vandsportsfaciliteter, perfekt udstyret fitness- og sundhedsklub, squashbane og et legerum.

Myconoian Ambassador Hotel og Myconian Imperial hotel er nogle af de vidunderlige og romantiske jet-set-destinationer i verden. De har private strande, og deres værelser har balkoner med en spektakulær og romantisk udsigt over havet.

Den ældste og mest enkle form for bolig i Ægæerhavet er de såkaldte hulehuse. Det er traditionelle bygninger, som findes inde i klipperne med et kuplelignende tag, en smal facade og smalle, men lange rum indeni. Santorini, et andet smukt sted i Grækenland, er kendt for sine hulehuse og folk fra hele verden.

Hulehuse er blevet omdannet til hotelværelser, og mange turister har besøgt Santorini for at overnatte i disse berømte hulehuse. Ifølge traditionen blev hulehusene skabt af skibsbesætninger for at kunne overleve og have et opholdssted i dem på trods af klippernes stejlhed. Andre siger, at nogle af hulenes huse også blev brugt som stalde til muldyr og andre dyr.

Hulehuse er opdelt i to dele. Den forreste del, som er køkkenet og stuen. Den anden del er soveværelset, som ligger på bagsiden. De to områder er adskilt af en væg med åbninger, så luft og lys kan komme ind i den bageste del af hulen. En anden bestemt teknik, som Santorinianerne stadig bruger i dag til at bygge huse, er at påføre mudder på væggene sammen med en lille del røde sten, som tilsættes til at forstærke blandingen.

Dit valg af indkvartering og opholdssteder under din ferie i Grækenland vil gøre alting værdifuldt og billedskønt.