Husker Du at Handle Tilbehør til Din Bil?

Der er alt for mange mennesker, der ser alt for snævert på biler, når de er ude for at købe én. Folk har en tendens til at ville have den helt perfekte bil, der bare har alle de funktionaliteter og detaljer, som de godt kan lide. Der er selvfølgeligt intet galt i at være kræsen i forbindelse med bilhandel, men jeg synes det er synd, at folk overser muligheden for at købe tilbehør til biler.

Man behøver nemlig slet ikke at finde en bil der har det hele. Hvis man insisterer på at gøre det, så kommer man på en meget lang biljagt, og ender næsten med sikkerhed med en middelmådig bil til overpris. Bilproducenterne lever nemlig ikke af, at skræddersy biler lige præcis til dig. De kigger i stedet på de overordnede tendenser, og forsøger at sammensætte en bil, der vil gøre den gennemsnitlige bilkøbet tilfreds nok til at ville købe den. De har selvfølgeligt mange forskellige modeller, og leger med balancen. Men det er altid med mængden af salg for øje, og ingen af dem tænker på hvad du gerne vil have. Så meget kan jeg love dig.

Så dit bedste bud er at finde en bil, hvor de helt basale ting i bilen passer perfekt til dig. Glem alle detaljerne, og kig kun på de ting, der gør en bil til en bil. Hvor stor en motor vil du have, og hvordan skal den køre? Hvor mange liter skal der være plads til i tanken, og skal det være benzin eller diesel? Det er de vigtigst punkter ved en bil, og det er dem du skal handle efter. Jeg har alt for mange gange set folk gå på kompromis med motoren i deres bil, fordi de vil have en parkeringssensor eller lignende. Ikke bare er det et tåbeligt kompromis: det er også helt og aldeles unødvendigt, når nu der er et kæmpe marked for tilbehør til biler!

Selv valgte jeg eksempelvis en Mazda 3, da det i mine øjne er en af de mest fornuftige biler der overhovedet findes på markedet. Den er den perfekte sammensætning af alt det, en bil skal have, for at den kan kaldes for en god bil. Samtidig er Mazda biler nogle af de nemmeste at finde tilbehør til, og det var lige præcis hvad jeg gjorde, så snart jeg havde fået bilnøglen i hænderne. Du kan købe fjernbetjente låse, kamera til forende og bagende, parkeringssensor, digitalt parkometer og så videre og så videre. Det hele kan tilkøbes, og du betaler langt færre penge for det, end hvis du leder efter en bil hvor det allerede er indbygget. Så hold op med at gå på kompromis og betal overpris: køb i stedet en rigtig god bil, og tilkøb så det tilbehør, som du mener den skal have.