Sæt fut i jetonerne med et spil Sequence

Når det er vinter og vejret er gråt og kedeligt, så er det tid til at finde den gode underholdning frem. Det kan være svært at finde på noget at fordrive tiden med, når man ikke kan være ude og solen har gemt sig i et tykt lag skyer. Mange går i stå og bliver triste i denne tid, men det kan altid hjælpe med et sjovt spil sammen med vennerne eller familien. Når man er opslugt af et godt spil, så glemmer man de mørke tanker og ser ikke skyerne uden for vinduerne.

Et sequence spil minder på mange måder om det gamle spil, fem på stribe. Tag et sequence spil med vennerne eller familien, hvis det mørke vintervejr bliver for trist. Der er gode muligheder for at spille strategisk og komme foran med list, når man spiller sequence spil. Her er spilleplade og spillekort og jetoner, der kan lægges på kortene og give fem på stribe og dermed point. Det gælder om at lægge to rækker med fem jetoner og dermed løbe af med sejren.

Finurlige finesser

Der er ingen knægt på spillepladen, for knægten er spillets joker, der kan bruges på strategisk vis. Det gælder om at være snu, når man spiller med sin makker mod de andre hold. Der er således mange små finesser i et sequence spil. Dem opdager man efterhånden som man bliver mere og mere øvet. Faktisk er reglerne meget enkle, så spillere fra syv år og opefter kan være med. Det gør sequence spil til et populært familiespil i mange hjem.

De har det hos boghandleren

Man kan købe sequence spil hos Bog & Idé, som har en række populære brætspil og kortspil, der nok skal hjælpe til med at få vinterdagene til at gå på en sjov og underholdende måde. Der er ingen tvivl om, at spil er gode til at ryste familien eller vennegruppen sammen og få humøret op hos de triste. Hvis du ikke gider at gå ned hos din fysiske boghandler, så er det rart at vide, at Bog & Idé også har en skøn webshop.