Drømmeferier og bryllupper i Grækenland

Grækenland er kendt for at være et romantisk rejsemål. De græske øer er det ideelle rejsemål for en romantisk ferie, fest, bryllupsrejse, bryllupsdag eller bryllup i Grækenland. Fra de ærefrygtindgydende solnedgange på Santorini til den fredelige mulighed for at flygte til en verden, hvor følelserne blomstrer med lethed.

Mange par har besluttet sig for at binde sig i Grækenland. Maj mennesker vælger Grækenland som bryllupsdestination, fordi det tilbyder nogle af de mest magiske og mystiske udsigter, med utrolige festivaler tilsyneladende hver måned af året og nogle af verdens mest betagende solnedgange, samtidig med at det er rimeligt prissat.

Men for at blive gift i Grækenland er der nogle lovmæssigheder, som man skal tage sig af. Par skal fremvise fødselsattester, der er oversat til græsk og forsynet med et apostille-stempel.

Apostille-stemplet er det stempel, der sættes på dokumenter, som bruges i udlandet. Breve om ingen hindringer, der også er forseglet med et apostille-stempel, som angiver, at begge er frie til lovligt at gifte sig. Dette vil tjene som ægteskabslicens.

Når formaliteterne og de tekniske aspekter af brylluppet er afsluttet, begynder planlægningen af brylluppet og selve ceremonien. For at træffe vejledte og velinformerede beslutninger er det bedre at hyre en bryllupskonsulent i Grækenland. Hvis I får en lokal konsulent, vil det hjælpe jer med at træffe beslutning om stederne og andre aspekter af brylluppet.

Bryllupskonsulenter i Grækenland er temmelig overkommelige. Der er mange overkommelige tjenester, der håndterer alt papirarbejdet og tilbyder pakker til civile ceremonier, katolske ceremonier, homoseksuelle ceremonier samt græsk-ortodokse ceremonier.

Stederne er helt sikkert betagende, da der er store steder med ekstraordinær havudsigt og fantastiske solnedgange. For dem, der er eventyrlystne, er der bryllupper, der kan afholdes på Olympusbjerget og på øen

Måske vil en lidt mere eventyrlig lokalitet passe bedst til jeres passioner, og Olympusbjerget og øen Cypern kunne være det perfekte valg. Cypern er den tredjestørste ø i Middelhavet, og hvert år udveksler flere og flere par deres løfter på øens højeste punkt, Olympusbjerget. Det er også stedet for den årlige festival for Afrodite i efteråret og et af de bedste tidspunkter til at blande festivaler og munterhed med jeres særlige dag.

Santorini, en anden af de mange græske øer, er blandt de mest populære steder for bryllupper. Det er let at forstå hvorfor. Hvad kunne være mere mystisk end at udveksle løfter i skyggen af en vulkan med udsigt over det klare blå hav?

Andre tekniske aspekter eller krav i forbindelse med bryllupper er følgende:

– Brudens og gommens pas og en fotokopi af hvert pas. Ingen apostille og ingen oversættelse er nødvendig.

– Ægteskabserklæring/ægteskabsregistrering fra dit rådhus.

– Dokumenter, der skal bekræftes med apostille: apostillen skal være udstedt af den stat/det land, hvor dit dokument er udstedt.

Andre vigtige ting at huske:

– Europæiske og amerikanske statsborgere skal indhente en ægteskabslicens.

– Amerikanske statsborgere skal sikre sig, at der i ægteskabslicensen står navnet på den person, de ønsker at gifte sig med.

– Par, der skal opholde sig på Santorini i mindre end 24 timer i alt, skal indhente en ægteskabstilladelse og ikke et single statusbrev.

– Hvis der er tale om skilsmisse, skal der foreligge en fotokopi af den, der er ikke behov for oversættelse.

Alle drømmer om at få et unikt og enestående bryllup, så prøv det næste gang. Prøv din romantiske, fejring af ægteskab og glæder og udmattelse af en ferie og bryllup i Grækenland.