Du kan nyde en ferie til søs i Grækenland

Der er mange øer at besøge, når du beslutter dig for at holde en ferie i Grækenland. Du vil ikke kunne se dem alle på land, så for at komme fra den ene ø til den anden er du nødt til at komme dertil ad søvejen.

Grækenland har mere end 2.000 øer og småøer. Kun 169 af dem er beboede. Nogle af de bedste steder er Kykladerne, Dodekaneserne, Det Ioniske Vand, Sporaderne og det nordgræske område. Du kan besøge disse ved at deltage i et rejseselskab eller leje et uafhængigt charter.

Men når du tager på en sejlferie, hvad er så bedre at få en yacht eller en båd? Du tror måske, at de to er det samme, men det er de ikke. En yacht er meget større, og den har kahytter, så du kan spise, tage et bad og få noget hvile. Bådene er mindre, så du kan ikke overnatte her, og du er nødt til at sejle tilbage til havnen.

Hvis du planlægger at have et længere ophold om bord, skal du helt klart leje en yacht. Disse fås i forskellige størrelser, og de fleste af dem kan endda rumme selv en stor familie. Du kan nemt booke en ved at bestille en ved at bestille den online og blive henvist til en af dit rejsebureau.

Men hvor meget vil en yacht koste, så du kan få en Grækenland-ferie ved havet? Prisen varierer, og den beregnes ud fra afstanden og motorens brændstofforbrug.

I gennemsnit er prisen for to dage ca. 45 euro pr. booking for at dække yachtskadesikring, rengøring og brændstof. For en dobbeltkahyt betaler du 1680 pr. person, mens et tillæg for singler er ca. 2100 euro. Enkeltpersonstillægget er anderledes end en enkeltkahyt, da den er mindre, så det koster kun 1100 euro. Endelig koster en dobbeltkahyt ca. 1375 euro.

Hvis penge ikke er noget problem, kan du få en super luksus yacht, der kommer med sin egen besætning. Prisen er omkring otte til ti tusind euro om dagen, hvilket svarer til, hvor meget du vil betale, hvis du bor på et af de super luksusresorts.

Så hvorfor bestille et hotel på øen, når du for det meste af tiden vil besøge de forskellige attraktioner på de andre øer? Måske vil det være bedre at bo på båden, hvis priserne ikke ligger så langt fra hinanden, så mens du hviler dig, kan båden sejle videre til den næste ø.

Dette betyder blot, at du kan nyde en Grækenland ferie ved havet. Alt du skal gøre er at chartre en yacht i en uge eller så længe som en måned. Faktisk gør den lokale turistindustri nu meget for at fremme denne form for fritidsaktivitet. Det er en fantastisk oplevelse, som man ikke gør ofte, når man i de fleste lande rejser fra den ene destination til den anden i bil eller bus.

De græske øer er et syn at se, da der er hundredvis af dem spredt ud langs Middelhavet. Du vil helt sikkert få noget for pengene, når du beslutter dig for at tilbringe en ferie i Grækenland, for der er intet andet sted på jorden, der nogensinde vil komme i nærheden af det, du ser her.

Tilfældige

Hvad du skal lave på din ferie i Grækenland

Der er mange ting at lave, når du beslutter dig for at tage på...

Det skal du vide før du tager til Grækenland

Grækenland er et førsteklasses feriested. Flere og flere mennesker vælger at tilbringe et par...

Hvad skal du lave på din ferie i Grækenland?

Når du tror, at du allerede har fået nok af de fantastiske og smukke...

Hvad skal du medbringe på en ferie i Grækenland?

Grækenland er måske en af de mest fascinerende byer i verden. Med sin rige...

Hvad du bør vide inden du rejser til Grækenland

Millioner af mennesker besøger Grækenland hvert år. Hvis du planlægger en ferie i Grækenland,...

Thessaloniki Ferie Guide

Thessaloniki er en anden del af landet, der er værd at besøge på din...

Populære kategorier