Hvad du skal lave på din ferie i Grækenland

Der er mange ting at lave, når du beslutter dig for at tage på en ferie i Grækenland. For at give dig en idé, er her nogle få ting, du ikke bør gå glip af.

Hvis du tilfældigvis er i landet i månederne juni til september, skal du tjekke den græske festival ud. Både besøgende og lokale vil kunne nyde de levende forestillinger, der afholdes på Herodes’ Odeion fra det andet århundrede e.Kr. i Athen eller på amfiteatret fra det fjerde århundrede f.Kr. i Epidaurus.

Når du har brug for at slappe af og slappe af, er der en række hvide sandstrande at besøge. Det gælder bl.a. Lalaria på Skiathos. Plaka, Agios Georgios og Mikri Vigla på Naxos, Vassiliki på Lefkas, Kefalos på Kos, Kokkari på Samos, Ialisos på Rhodos og Chrisi Akti (den gyldne strand) på Paros.

Herfra kan du leje en båd og tage på øhop ved at tage med en rejsegruppe eller hyre et uafhængigt selskab. Andre vandaktiviteter, du kan foretage dig, omfatter kanosejlads, kajaksejlads, rafting og windsurfing. Hvis du ikke ved, hvordan man gør, kan du altid bede nogen om at lære dig det.

Hvis du vil gå under vandet, kan du leje dykkerudstyr på Attika-kysten, Korfu, Kalamata, Kalymnos, Mykonos, Paros, Preveza, Rhodos, Skiathos og Zakynthos.

Et sted, du ikke bør gå glip af, er Olympusbjerget, som mange troede var gudernes hjem engang. Et andet sted, du kan besøge, er Pasnassos-bjerget nær Delphi. Hvis du stadig har lyst til at vandre, kan du prøve Samaria-slugten på Kreta eller Vikos-slugten i Epirus.

Men før du tager derhen, så besøg noget tættere på som Parthenon og Akropolis. Selv om disse ikke er andet end en masse ruiner, troede man for århundreder siden, at Parthenon var hjemsted for den græske gud Athena, mens Akropolis blot er en bakke med udsigt over byen.

Hvis du er til spelunking, har Grækenland over 6.000 grotter, og størstedelen af disse findes på øen Kreta. Mens du er her, kan du besøge en af de to showhuler og se disse steder, der er fyldt med stalagmitter og stalaktitter.

Tro det eller ej, men Grækenland har sin andel af skisportssteder. Du kan finde dem på Parnassos Ski Centre på Parnassos-bjerget, Helmos på Peleponnes eller Vermion i Makedonien.

Grækenland har 11 vådområder, hvor der lever mere end 190 fuglearter, herunder ørne, hejrer, pelikaner og storke. To af de bedste er Nestos-deltaet i Thrakien og Prespa-søerne i Makedonien.

Efter en lang dag med vandreture og vandaktiviteter kan du slappe af og nyde en af de mange kilder. Du kan også slappe af i de forskellige kurbade og hydroterapicentre, som helt sikkert vil tilfredsstille dine ønsker.

Som afslutning på aftenen kan du nyde en slurk vin fra en af vingårdene. Hvis du kan lide det, kan du købe en flaske og tage den med hjem. Du skal blot reservere en dag i forvejen.

Grækenland er en af de ældste civilisationer i verden, og du kan besøge dette sted på alle tider af året. Med så mange aktiviteter og steder at se, vil du helt sikkert have lyst til at tage tilbage hertil og se de andre attraktioner, som du ikke nåede at besøge under dit tidligere besøg.

Der findes overkommelige feriepakker til Grækenland til stort set alle, så inden du tager dertil, skal du sørge for at bestille fly og hotel med hjælp fra dit rejsebureau.

Tilfældige

Du kan nyde en ferie til søs i Grækenland

Der er mange øer at besøge, når du beslutter dig for at holde en...

Det skal du vide før du tager til Grækenland

Grækenland er et førsteklasses feriested. Flere og flere mennesker vælger at tilbringe et par...

Hvad skal du lave på din ferie i Grækenland?

Når du tror, at du allerede har fået nok af de fantastiske og smukke...

Hvad skal du medbringe på en ferie i Grækenland?

Grækenland er måske en af de mest fascinerende byer i verden. Med sin rige...

Hvad du bør vide inden du rejser til Grækenland

Millioner af mennesker besøger Grækenland hvert år. Hvis du planlægger en ferie i Grækenland,...

Thessaloniki Ferie Guide

Thessaloniki er en anden del af landet, der er værd at besøge på din...

Populære kategorier